Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítás általunk

Szállítási információk

A csomagok kiszállítását mi végezzük. Ebben az esetben a megrendelt csomagnak nincs súly vagy méretkorlátja.
Maximum háromszor kiséreljük meg felvenni a kapcsolatot a Vásárlóval. Sikertelen kézbesítés esetén egy hétig próbáljuk meg ismét a kapcsolatfelvételt. Utána a megrendelés törlésre kerül.

Csak Budapesten elérhető!
 

Szállítási határidők

A reggel 9 óráig beérkezett megrendeléseket aznap szállítjuk. Természetesen abban az esetben, ha minden termék készleten van. Reggel 9 óra után leadott rendelés a következő munkanapon kerül kiszállításra.

Egyedi szállítási határidős igény telefonos egyeztetést igényel.

Szállítási díjak

Budapesti megrendelés esetén a szállítási díj 1500,- Ft. Bruttó 20.000,- Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

 

Szállítás Futárral (Sprinter futárszolgálat)
 

Szállítási információk

Házhozszállítási Szolgáltatás esetén a SPRINTER a küldeményt a Vásárló által megjelölt címhelyen kísérli meg . Amennyiben a küldemény első kézbesítési kísérlete sikertelen volt, a SPRINTER a címzésben megjelölt címhelyen értesítést hagy. A SPRINTER azokat a küldeményeket, amelyekről a címzésben megjelölt címhelyen értesítést hagy, az első kézbesítési kísérletet követő 5 munkanapig az értesítésben megjelölt helyen átvételre a Vásárló rendelkezésére tartja. Az átvételi határidőn belül át nem vett küldeményeket a SPRINTER a Feladónak visszakézbesíti.

1 db csomag súlya maximum 40 kg lehet. Ennél nagyobb küldeményt több csomagban tudunk kézbesíteni.
A szállítás díja csomagonként kerül felszámításra!

Előre utalás esetén az összeg beérkezése után kerül a csomag kézbesítésre.

Szállítási határidők

Budapesti megrendelés esetén a kiszállítás határideje 1-2 munkanap a feladástól számítva.

Vidéki megrendelés esetén a kiszállítás határideje 2-3 munkanap a feladástól számítva.

Egyedi szállítási határidős igény telefonos egyeztetést igényel.

Szállítási díjak

Előre utalásos megrendelés esetén a szállítási díj 1.250,- Ft. Bruttó 15.000,- Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

Utánvétes megrendelés esetén bruttó 15.000,- Ft összegű rendelésig a szállítási díj bruttó 1.250,- Ft. Bruttó 15.000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

 

Pick Pack Pont

Szállítási információk

A vásárlónak 7 naptári nap áll rendelkezésére a csomagok átvételére, ez idő alatt a Ponton várakozik a csomag. A 7 naptári nap időtartamú csomagátvételi idő elteltével, a csomag visszaküldésre kerül a webshop részére.

Amennyiben A Vásárló közvetlenül jelzi az PickPack ügyfélszolgálat felé az őrzési idő meghosszabbítására vonatkozó igényét, úgy erre lehetőséget biztosít a PickPack pont, maximum további 7 napig.

1 db csomag súlya maximum 20 kg és legfeljebb 60 x 60 x 60 cm lehet. Ennél nagyobb küldeményt több csomagban tudunk kézbesíteni.
A szállítás díja csomagonként kerül felszámításra!

Előre utalás esetén az összeg beérkezése után kerül a csomag kézbesítésre.

Szállítási határidők

Pick Pack Pont Szolgáltatás esetén – a szolgáltatás jellegéből adódóan (kézbesítési ponton történő kézbesítés) – nem lehet kézbesítési intervallumot (időpontot, határidőt) meghatározni, azaz a Pick Pack Pont Szolgáltatás keretében feladott küldemény minden esetben nem időgarantált küldeménynek minősül. Pick Pack Pont Szolgáltatás esetén a küldemény PPP kézbesítési pontra történő továbbítására nincs garantált határidő, mindazonáltal az esetek 99%-ában elért várható szállítási idő Budapest esetében 2-3 munkanap , vidéki megrendelés esetében 3-4 munkanap.

Szállítási díjak

A szállítási díj 990,- Ft. Bruttó 15.000,- Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!